Vårutflykt, Mälaren 31 maj 2018

Föreningens vårutflykt gick till sjöss onsdagen den 30 maj. Båten M/S Gustafsberg VII tog med medlemmar med medföljande över Saltsjön och Mälaren och under färden passerades flera bostadsområden som föreningen besökt under årens lopp. Kvällens guider var Anette Scheibe Lorentzi och Torleif Falk, Stockholms stads stadsbyggnadsdirektör och stadsarkitekt.

Från bostadsboom till byggkris?

Hösten 2017 föll bostadspriserna samtidigt som bostadsproduktionen fortfarande ökade. Ur ett historiskt perspektiv har fallande bostadspriser lett till minskat byggande. Detta samband och orsakerna bakom prisfallet var ämnet på föreningsmötet den 25 april.

Open House Stockholm 5-7 oktober 2018

Allmänheten bjuds in till gratis guidade visningar av stadens mest spännande byggnader och platser.